top of page

Lotte, 28 jaar
Burn out, vermoeide benen, onzekerheid

Had je lichamelijke klachten toen je in de praktijk kwam?

Ja, door mijn burn-out had ik zware/vermoeide benen, veel spanning in rug/benen/schouders/nek, kaakklemmen van spanning. Veel onzekerheid en was het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Daarnaast leefde ik vooral vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam kwijt.

Weet je nog hoe lekker je in je vel zat toen je voor de 1e keer bij de praktijk kwam? (Cijfer 1 t/m 10)

1 - ik loop met mijn ziel onder mijn arm

Wat hebben de behandelingen jou gebracht?

Een beter begrip van hoe het lichaam werkt, hoe het lichaam spanning en afvalstoffen verwerkt. Daarnaast zijn mijn benen een stuk losser en meer ontspannen. Ook drink ik veel meer water en ben ik bewuster van wanneer ik spanning opsla in mijn lichaam. Deze probeer ik gedurende de dag vaker te ontspannen. Connectie tussen lichaam en hoofd teruggevonden.

Zijn jouw klachten inmiddels verholpen?

Spanning blijft een lastig puntje maar ik ben me er wel veel bewuster van. Daardoor kan ik gedurende de dag en drukkere periodes beter op mezelf letten.

Hoe lekker zit je nu in je vel? (Cijfer 1 t/m 10)

6 - ik zit prima in mijn vel

Denk je dat de behandelingen daar aan bijgedragen hebben?

Ja zeker, niet alleen lichamelijk maar ook de gesprekken met Ellen hebben daarin bijgedragen. Ze legt duidelijk uit welke processen er zich in het lichaam afspelen en hoe een bepaalde mindset daar ook aan kan bijdragen.

Kun je aangeven wat Ellen nog beter had kunnen doen om jou te helpen?

Niets, doorgaan hoe ze bezig is. Ze heeft mij enorm geholpen en ik weet zeker dat ze andere net zo goed kan helpen als dat ze bij mij heeft gedaan/nog steeds doet.

Zou je de behandelingen van de praktijk aanraden aan vrienden/familie? Waarom wel/niet?

Ja! Ellen is een professional die naast dat ze goed is in haar werk ook gewoon een heel leuk mens is. Ze luistert naar je en verplaatst zich in hoe je je voelt. Ze is meelevend en met haar ervaring kan ze op vele gebieden steun geven. Zowel lichamelijk als emotioneel/psychisch.

Wil je nog iets kwijt?

Dank Ellen! Ik kijk nu al uit naar onze volgende ontmoeting :)

bottom of page