top of page

Nederland kent een hoog percentage overspannen werkenden

Wist je dat 17% van alle werkenden in Nederland Burn out klachten ervaart? Wist je dat van alle personen met overspanningsklachten 75% vrouw is?


Wat moeten we tegenwoordig toch veel! We willen een goede baan hebben. We hebben de ambitie om door te groeien. En ja, daar werken we hard voor. We willen de beste partner zijn. De perfecte moeder. En de leukste gezelligste vriendin.. Dus we hoppen van baan naar huis, naar de supermarkt, naar sociale gelegenheden (want als je tegenwoordig geen 2 verjaardagen meer hebt in het weekend hoor je er niet meer bij), oh en dan moeten we ook nog het huis schoonmaken en opletten dat door de hoge druk die we onszelf opleggen we niet gaan snauwen naar onze naasten.. HOE DAN?!


Dames... en Heren doe af en toe een stapje terug voordat je lichaam in gaat grijpen... Niemand kan ongelimiteerd doorgaan zonder daar ooit een klap van te krijgen.

Sta jij fit en energiek op of ben je niet vooruit te slepen?

Voel jij je gelukkig en happy of kabbel je maar door?

Zit jij lekker in je vel of heb je al bepaalde klachten?

(spierpijn, spierspanning, hoofdpijn, gejaagd gevoel, slecht slapen)

Van een burn out herstellen doe je niet in 2 weken. Trek op tijd aan de rem om grotere schade te voorkomen. Ga niet door tot je helemaal op bent!


Massagetherapie is een effectieve manier om meer rust en ontspanning aan je leven toe te voegen. Ook krijg je meer inzichten en sta je weer in contact met je gevoel waardoor je vanzelf gezondere keuzes gaat maken.


Wil jij lekkerder in je vel zitten? Kijk op www.praktijkmomentjevoorjezelf.nl voor meer informatie.


Bron: www.volksgezondheidszorg.info


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page