top of page

Mijn naam is Ellen Borsboom en ik ben hier met een 

Missie

gaat zitten

lekker in je vel

kan leven naar jouw potentie.

I feel you...

Letterlijk en figuurlijk, ik kan invoelen in jouw energie and i've been there...

voluit

en dat jij 

Ervoor zorgen dat jij 

20220225_113629.jpg
Over mijzelf: Over

Is dit herkenbaar voor je?

Heb je last van vage klachten zoals vermoeidheid, spierpijn en/of hoofdpijn?
Heb je al vanalles geprobeerd om van je klachten af te komen?
Lijkt niets je (definitief) te helpen?
Kun je de vinger niet op de zere plek leggen?
Heb je het gevoel dat er meer mogelijk is in de wereld?
Dat je als mens nog kan groeien om beter in je vel te zitten?
Zie jij succesvolle mensen en denk je: dat wil ik ook!
Dan kan ik je wellicht helpen..

​Ik heb zelf jarenlang geworsteld met mezelf. Ik was onzeker, had allerlei labels opgeplakt gekregen, verdoofde mezelf met allerlei middelen en was extreem ongelukkig. Ik liep letterlijk met mijn ziel onder mijn arm. Deels was dit onbewust want ik had niet in de gaten waarom ik mezelf gedroeg waarom ik deed. Ik wist alleen dat ik niet echt gelukkig was.

Na meerdere keren overspannen en depressief te zijn geweest kreeg ik als kerst op de taart een fikse burn out. Hierna ben ik het roer om gaan gooien. Op mijn reis heb ik ontzettend veel mogen leren. Ik kwam terug bij mezelf en ontdekte steeds meer het geheim van een gelukkig en gezond leven. In 2017 ben ik begonnen met mijn eigen massage praktijk om vervolgens door te studeren voor natuurgeneeskundig therapeut met de volgende disciplines: massagetherapie, NLP, counseling, biotensor, en voetreflexologie. Ik ondekte hiermee dat bijna alle ziekten veroorzaakt worden door stress(gedachten). Het heet niet voor niets een "Dis Ease". Ik heb ontelbaar veel boeken gelezen en zelf ook therapie gevolgt om te staan waar ik nu sta. Ik ben gecertificeerd als vaktherapeut en aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Vanaf 2024 ben ik niet meer aangesloten omdat ik heb ervaren dat de behandelingen veel effectiever zijn wanneer iemand zelf betaald. Dit heeft met energie te maken.
Na het ontwikkelen van mijn eigen unieke methode wat een combinatie is van bovenstaande disciplines aangevuld met mijn eigen intuitive inbreng, heb ik veel mensen mogen begeleiden naar meer levensgeluk en een gezonder leven met meer energie.

Tijdens mijn transformatiesessies pak ik het probleem bij de kern aan. We verlichten mentale en fysieke pijn waardoor er snel resultaat bestaat. 

Soms is er slechts 1 behandeling nodig om te veranderen waar iemand al jaren last van heeft!

Ook als business coach heb ik veel kunnen betekenen voor anderen. Wanneer je jezelf niet op waarde schat, ga je dat merken in je business. De groei stagneert en de omzet valt tegen. 

Momenteel ben ik bezig met de opleiding hypnotherapie en Human Design. Dit heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven wat ik ook weer kan inzetten in mijn eigen programma's. Nieuwsgierig naar Human Design? Je kan hier een persoonlijke reading aanvragen.. 

Het maakt niet uit waar je nu staat of waar je vandaan komt. Iedereen kan lekker in zijn/haar vel komen te zitten. Dit is voor iedereen weg gelegd! Je zult alleen zelf de stap moeten wagen om te leren hoe je het anders mag gaan doen. Ik begrijp dat dit spannend kan zijn. Dat was het voor mij ook maar ik beloof je, het is het waard! Jij bent het waard. Ook als je dit nu nog niet geloofd.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Laat mij een spiegel zijn zodat jij het anders kan gaan doen waardoor je ander (beter) resultaat krijgt.

Hoe zou je leven eruit zien als je vrij was van angst, onzekerheid en pijn? Wat zijn je dromen?

 

Mijn klachten bestonden uit

Depressie

Vermoeidheid

Overspannen

Laag zelfbeeld

Obstipatie

Rug, nek schouderpijn

Suicidale gedachten

Migraine

Hartkloppingen

Onzekerheid

Ik had al vanalles geprobeerd! Sessies met een psycholoog hielpen mij niet verder. Sterker nog, die hebben mijn klachten erger gemaakt toen ik een psycholoog toegewezen kreeg die mij veroordeelde.
Een traject bij het GGZ gaf wel wat inzichten maar de kern veranderde niet. Ik vertoonde bepaald gedrag en daar kreeg ik handvaten in hoe hiermee om te gaan. Ik leerde enkel om te gaan met mijn belemmerende overtuigingen maar ze werden niet opgelost. Symptoombestrijding noem ik dit. Haal je de oorzaak weg dan hoef je geen symptoom meer te bestrijden.
Het is niet alleen mentaal, fysiek emotioneel of energetisch.
 Het is een combinatie van het allemaal. Het gaat erom wie jij bent als mens (ziel) en waarin je geconditioneerd bent. Eigenlijk hoeven we alleen maar af te leren wat je niet bent zodat je weer jezelf kunt zijn. Symptomen verdwijnen dan vanzelf en je gaat weer in je kracht staan!


Tijdens mijn online programma's leer ik jou alles wat ik geleerd heb en waardoor ik nu een leven heb gecreerd met balans, geluk, rust en overvloed. Ik heb zelf enorm veel geinvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Ik kan je leren hoe ik ging van een leven vol onzekerheid, pech en angst naar een leven vol zelfvertrouwen, geluk, overvloed en liefde. Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit ondanks dat ik recent ben behandeld voor borstkanker. Dit in combinatie met alle opleidingen die ik gevolgd heb en mijn jarenlange praktijkervaring, maakt dat je bij mij snel geholpen kan worden. Struggle geen jaren zoals ik. Het leven is te kort.
 

bottom of page