top of page

Diagnose Borstkanker #4 Genezen!

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023

Deze blog is geschreven op basis van mijn eigen ervaringen en de manier hoe ik er tegenaan kijk. Wanneer jij zelf een diagnose heb gekregen, volg dan je eigen pad en gevoel.


Lieve mensen,


Het spijt me dat ik zo lang offline ben geweest in mijn blogs. Ik ben mijn gehele proces aangegaan en ik merkte dat ik even geen ruimte had om ook nog blogs te gaan schrijven. Inmiddels ben ik genezen en ik wil jullie graag meenemen in mijn reis naar genezing!


Wil je het volledige en uitgebreide verhaal horen? Luister dan gratis naar mijn podcast. Je kunt deze vinden in deze link.Na mijn herstel. Feeling better than ever!


Na mijn toch wat vervelende gesprek in het regionale ziekenhuis heb ik contact gehad met mijn zorgverzekeraar. Deze gaf aan dat er zeker andere mogelijkheden in andere ziekenhuizen kunnen zijn. Ik ben naar het meest gespecialiseerde ziekenhuis van Nederland gegaan in Amsterstam. Het AVL. Hier ben ik ontzettend goed, begripvol en liefdevol behandeld door iedereen. Ik kan iedereen dit ziekenhuis aanraden..


Ik mocht deelnemen aan een studie waarbij ik immuuntherapie kreeg. 2x een dosis. Helaas heeft de immuuntherapie geen positieve uitwerking gehad en kreeg ik 3 auto imuunziektes. - Schildklierproblemen

- Acute reuma

- fikse Leverontsteking


Op een gegeven moment dat ik dat ik doodging. Mijn gezicht was helemaal opgezet en ik voelde me echt heel erg zwak en ziek. Een extreem hoge dosering Prednison is mijn redding geweest.


Naast de reguliere gezondheidszorg heb ik nog vele andere dingen gedaan om tot een spoedig herstel te komen. Ik geloof namelijk dat ziekte kan worden veroorzaakt door een disbalans in het lichaam en deze disbalans kan ontstaan door trauma's en onverwerkte emoties.


Wat mij ontzettend heeft geholpen en waar ik volledig in geloof.


Ik geef je graag wat tips over welke meditaties en hypnose sessies ik geluisterd heb.

De meest bijzondere die ik geluisterd heb is de karma release van Sandra Rolus.

Deze is (momenteel) gratis te beluisteren via youtube. Het meest effectief is wanneer je deze beluisterd met je oortjes in. Ga comfortabel zitten of liggen. Ik lig meestal op bed.


Ik was mij niet bewust dat er nog zo veel onverwerkte emoties vast zaten in mijn lichaam. Ik heb altijd moeite gehad met huilen maar in deze sessies kwam er zo ontzettend veel los!

Zo heb ik 5 miskramen gehad waar ik geen traan om gelaten heb maar tijdens deze sessie kon ik daar eindelijk wel om huilen.


Daarnaast heb ik nog een andere hypnose sessie veel geluisterd. Deze hypnose sessie zorgt voor een complete ontspanning. Ik val altijd in slaap. Na de sessie wordt je automatisch wakker. Je onderbewustzijn krijgt suggesties om te helen.Mijn behandelingen

Immuuntherapie

Ik heb ervoor gekozen om mee te doen aan een studie van het AVL waarbij immuuntherapie wordt gegeven. In de meeste gevallen geeft dit een positief resultaat. Helaas bij mij was dit niet het geval. Mijn immuunsysteem keerde zich tegen mijn eigen cellen wat schade gaf.


Er was een grote angst dat ik hier niet volledig van zou herstellen. Ik ben voorbereid dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven medicatie moet slikken.


Operatie borstbesparend

Ik heb ervoor gekozen om borstbesparend te opereren. De chirurg heeft een kleine marge aangehouden waardoor je niets van de operatie ziet. Helaas hadden ze aan de snijrand wel DCIS gevonden. Dit is een voorstadium van borstkanker (onrustige cellen). Om die reden wilden ze mij nog bestralen of eventueel toch een chemo kuur.

De chirurg gaf aan dat het niet zeker is dat er DCIS in mijn lichaam zit. De kans is groot dat er geen DCIS is.


Ik geloof dat mijn lichaam zelf ook kanker kan opruimen. Het ziekenhuis gelooft hier niet in. Hun antwoord is: Wij geloven dat je altijd een vorm van therapie nodig hebt om kanker op te ruimen. Het lichaam kan dit niet zelf.


Mijn vraag aan hun: Waarom heb ik dan immuuntherapie gehad?


Hun antwoord: Zodat je lichaam zelf de kanker kan opruimen.


Eh.... ??


Ik vond dit een erg tegenstrijdig antwoord. Immuuntherapie verandert immers niet de werking van het immuunsysteem. Het maakt het alleen krachtiger.


Human Design

Toen ik kanker kreeg kwam Human Design op mijn pad. Dit gaf zo ontzettend veel herkenning en handvaten!


In een Human Design reading ontdek je jouw unieke blauwdruk. Een soort handleiding van hoe jij bent ontworpen. Waar je goed in bent en wat je valkuilen zijn. Hoe jouw energie werkt en hoe jij weerstand in het leven ervaart.


Toen ik hier in ben gaan duiken ben ik tijdens mijn kanker proces mijn leven compleet om gaan gooien. Ik was namelijk volledig tegen mijn eigen design in aan het gaan. Geen wonder dat ik weerstand ervaarde al kon ik de vinger niet op de zere plek leggen.


Nu leef ik volgens mijn Design en ik heb ook mijn beslissingen in het ziekenhuis gemaakt by Design. Wat instant goed voelde voor mij (ik ben een splenic projector) heb ik gedaan. Het enige waarbij ik niet mijn Design volgde was het verwijderen van de poortwachtersklier. Hier had ik geen goed gevoel over maar dit heb ik toch gedaan omdat het dan zeker was dat er geen uitzaaiingen waren. Deze keus heb ik gemaakt op basis van angst. Uiteindelijk waren er alsnog geen uitzaaiingen en heb ik nu af en toe een dikke arm als ik getild heb.


Ik dacht dat ik redelijk gelukkig was en in balans. Nu ik echt volgens mijn Design leef voel ik me 100x beter. Ik ben me ook gaan specialiseren in Human Design.


Wil jij ook een unieke reading van mij ontvangen? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding. Het is voor mij echt levensveranderend geweest en ik geloof dat dit mijn herstel positief heeft beinvloed.


Voor meer informatie over Human Design verwijs ik je graag naar deze pagina.
Genezen

Het moment dat ik dit schrijf is het 15 september 2023. Ik ben genezen sinds juni 2023. In het ziekenhuis hebben ze mijn bloed gecontroleerd en de verpleegster waar ik veel gesprekken mee heb gevoerd stond versteld van mijn herstel.


Al mijn auto immuunziektes waren genezen!


Haar letterlijke woorden waren: ik kan dit medisch niet verklaren.. WOW wat een fantastisch compliment wat mij het gevoel geeft dat ik juist heb gehandeld.

Dit betekent dat ik niet levenslang aan de medicatie hoef.


Doordat de immuuntherapie niet heeft aangeslagen is een nieuwe pet-scan niet nodig. Dit vond ik eerlijk gezegd wel vreemd. Nu krijg ik in april een standaard controle. Dit vind ik wel erg spannend omdat ik geen chemo heb gehad en er nog een mogelijkheid is dat er DCIS is achter gebleven. Echter vertrouw ik wel op mijn gevoel dat dit mijn juiste pad is. Wat de uitkomst zal zijn.


Wordt vervolgt!


Podcast

In mijn podcast vertel ik over mijn reis. Ik deel tips en inzichten hoe je meer zelf liefde kunt ontwikkelen en meer rust en geluk zult ervaren. Ook staat hier mijn volledige kanker proces op. Klik op de afbeelding voor toegang.


Mijn reis in een vogelvlucht - op beeld

Ben je benieuwd naar beeldmateriaal van mijn reis? Op mijn instagram heb ik hier diverse korte reels over gemaakt.


Heb jij nog vragen over mijn proces? Je kan me volgen op instagram. Stuur me gerust een DM!


Wil jij werken aan jouw proces? Of dit nu is met kanker of iets anders? Stuur een mail naar info@praktijkmomentjevoorjezelf.nl


Ik ben dankbaar voor mijn gehele proces en ben hier sterker en beter uitgekomen dan ik ooit had kunnen dromen.


Graag deel ik mijn favoriete boeken met je, die mij geholpen hebben in mijn proces.Heel veel liefs,


Ellen Borsboom - van Erp


P.s. een hartje geven kost je maar één seconde ;-) maar geeft mij enorm veel kracht om door te gaan met het delen van mijn reis.


Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page